Antikvariat Friberg

 


Aktuellt


Antikvariat Friberg (2021-01-02)

Vi har äntligen genomfört en inventering och rensat bort sålda böcker ur vår databas. Det kommer dock att ta ett tag innan Google har tagit bort dessa gamla sidor ur sitt sökresultat, vilket resulterar i ovanligt många 404-sidor för tillfället hos oss.


Jag skrev tidigare att de förfrankerade påsarna inte skulle få höjt porto nu i januari men det visade sig vara fel. De flesta förfrankerade påsarna har fått höjda priser på ett par kronor. PostNord

Antikvariat Friberg (2020-12-07)

PostNords förfrankerade påsarna som vi företrädesvis använder är slutsålda i flera storlekar. Det kan därför bli lite dyrare porto på beställningar tills de finns att tillgå igen.

Antikvariat Friberg (2020-11-26)

En dryg månad kvar av vår REA. PostNord höjer priserna på portot den 1:a januari. De förfrankerade påsarna som vi företrädesvis använder har dock ingen prishöjning aviserad...ännu. Det är i alla fall billigare att handla i år än nästa år.

Vi har också uppdaterat databasen med ISBN 13-nummer samt rättat en bugg för upphovsmän med bindestreck i namnet.

Antikvariat Friberg (2020-11-01)

Vi fortsätter vår REA året ut. Halva priset på alla böcker under november/december. Rabatten dras i kassan.

Antikvariat Friberg (2020-10-14)

Det uppstod en bugg vid skapande av nya konton i början på oktober. Om ni har skapat ett konto under den perioden och har problem med att logga in vänligast kontakta antikvariat (a) tomasfriberg.se så hjälper vi er.

Antikvariat Friberg (2020-09-28)

Vi har öppnat nu och har REA - halva priset på alla böcker under september/oktober. Rabatten dras i kassan.


Vi har inte kunnat göra någon inventering sedan vi stängde 2015. Ett tips är att använda filtret "Visa : Osålda" så slipper ni se de sålda böckerna.

Antikvariat Friberg (2020-09-27)

Lite teknikprat: Antikvariatet har nu en fungerande mobil version. Det är en kraftigt förenklad version av det ordinarie gränssnittet men har all funktionalitet som behövs för att söka och beställa.


Vi har implementerat https på alla sidor - dock så fungerar det inte på de titlar som visar bilder från Amazon. På alla andra sidor (inklusive Mina sidor) är https implementerat. Vi har också implementerat Json/LD till hjälp för Google och andra sökmotorer.


Antikvariat Friberg (2020-07-30)

Antikvariat Friberg hette en gång i tiden Antikvariat 1 och drevs mellan 2006 och 2015. Domänen antikvariat1.se köptes upp av någon annan när vi stängde. Nu öppnar vi snart igen fast lite mer på halvfart, med nytt namn, ny design - men med samma gamla böcker (plus några nya)!


Vissa uppgifter är lite inaktuella och sidan är under revidering. Vi öppnar lite senare i höst.Startsida

Hjälpsida

Mobil version