Antikvariat Friberg

 


Aktuellt


Antikvariat Friberg (2020-10-14)

Det uppstod en bugg vid skapande av nya konton i början på oktober. Om ni har skapat ett konto under den perioden och har problem med att logga in vänligast kontakta antikvariat (a) tomasfriberg.se så hjälper vi er.

Antikvariat Friberg (2020-09-28)

Vi har öppnat nu och har REA - halva priset på alla böcker under september/oktober. Rabatten dras i kassan.


Vi har inte kunnat göra någon inventering sedan vi stängde 2015. Ett tips är att använda filtret "Visa : Osålda" så slipper ni se de sålda böckerna.

Antikvariat Friberg (2020-09-27)

Lite teknikprat: Antikvariatet har nu en fungerande mobil version. Det är en kraftigt förenklad version av det ordinarie gränssnittet men har all funktionalitet som behövs för att söka och beställa.


Vi har implementerat https på alla sidor - dock så fungerar det inte på de titlar som visar bilder från Amazon. På alla andra sidor (inklusive Mina sidor) är https implementerat. Vi har också implementerat Json/LD till hjälp för Google och andra sökmotorer.


Antikvariat Friberg (2020-07-30)

Antikvariat Friberg hette en gång i tiden Antikvariat 1 och drevs mellan 2006 och 2015. Domänen antikvariat1.se köptes upp av någon annan när vi stängde. Nu öppnar vi snart igen fast lite mer på halvfart, med nytt namn, ny design - men med samma gamla böcker (plus några nya)!


Vissa uppgifter är lite inaktuella och sidan är under revidering. Vi öppnar lite senare i höst.Startsida

Hjälpsida

Mobil version