|
|
Författare: | Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826 |
Titel: | Smakens fysiologi / Jean Anthelme Brillat-Savarin : Brillat-Savarin ; i urval och med förord av H. Carlheim-Gyllensköld ; [övers. av Algot Ruhe] |
Förlag/År: | Stockholm : Wahlström & Widstrand, 1963 ; (Stockholm : Å & Å) |
Upplaga: | [Ny utg.] |
Omfång: | 172, [1] s. Pocket |
Orginaltitel: | Physiologie du goût. |
Serie: | W & W-serien, 0509-5069 ; 35 |
Medarbetare: | Carlheim-Gyllensköld, Haqvin, 1899-1997 (medarbetare) |
SAB-kod: | Qca |
Ämnesord: | Mat och dryck |
Ämnesträd: | Ekonomi och näringsväsen
> Hem och hushåll
> Mat och dryck
|
|
|
|
Ex. 1: | Fint skick Lite blekt. Namnteckning. | 90 kr. |  |
|
| | Söktips: Hitta fler böcker genom att klicka på författarens namn | |
<< Tillbaka | |
|
| |