Antikvariat Friberg

 Antikvariat Mobil 2Antikvariat Mobil 3Antikvariat Mobil 37Antikvariat Mobil 31Antikvariat Mobil 8Antikvariat Mobil 9Antikvariat Mobil 13Antikvariat Mobil 14Antikvariat Mobil 17Antikvariat Mobil 20
 
Varukorgen:
Din varukorg är tom
 
 Författare: Brillat-Savarin, Jean Anthelme, 1755-1826
 Titel: Smakens fysiologi / Jean Anthelme Brillat-Savarin : Brillat-Savarin ; i urval och med förord av H. Carlheim-Gyllensköld ; [övers. av Algot Ruhe]
 Förlag/År: Stockholm : Wahlström & Widstrand, 1963 ; (Stockholm : Å & Å)
 Upplaga: [Ny utg.]
 Omfång: 172, [1] s. Pocket
 Orginaltitel: Physiologie du goût.
 Serie: W & W-serien, 0509-5069 ; 35
 Medarbetare: Carlheim-Gyllensköld, Haqvin, 1899-1997 (medarbetare)
 SAB-kod: Qca
 Ämnesord: Mat och dryck
Ämnesträd: Ekonomi och näringsväsen > Hem och hushåll > Mat och dryck
Ex. 1: Fint skick Lite blekt. Namnteckning.90 kr.Lägg i varukorgen
Söktips: Hitta fler böcker genom att klicka på författarens namn
<< Tillbaka 

Smakens fysiologi / Brillat-Savarin ; i urval och med förord av H. Carlheim-Gyllensköld ; [övers. av Algot Ruhe]. Stockholm : Wahlström & Widstrand, 1963
Större bild

 
Mobil version
 
Tipsa en kompis om den här boken.